cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Katalánská vepřová líčka s chorizem

Linguine s grilovaným květákem a burratou

Strozzapreti s vlašskými ořechy
(Strozzapreti con le noci)

Pasta alla genovese

Plněné papriky v air-fryeru

Vajíčka s paprikou
(One-pan eggs & peppers)

Bylinková omeleta se smaženými rajčaty

Vaječné závitky ke snídani

Kuře s quinoou
(One-pot chicken with quinoa)

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Filet mignon na pivu a hořčici

Filet mignon à la bière blonde et à la moutarde ancienne

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1515 dkg hovězí svíčkové, 2.15 dl světlého piva, 2 lžíce hořčice, 20 dkg husté smetany, 10 g másla, 1/2 lžíce olivového oleje, sůl, mletý pepř, 12  mrkví (mini mrkve různých barev), 1/2 lžička směsi koření (kmín, kurkuma, paprika a kari), 2 lžíce olivového oleje,

na kaši: 80 dkg brambor, 4 dkg másla, 1.3 dl mléka, 4 cl smetany

zkopírováno z http://www.tacos.cz Předehřejte troubu na 180 °C. Očistěte mrkev a promíchejte ji s kořením, solí, pepřem a olivovým olejem. Položte na plech vyložený pečicím papírem a pečte asi 20 minut (zkontrolujte propečení).

www.tacos.cz Uvařte brambory v osolené vroucí vodě asi 30 minut (podle velikosti). Sceďte je, oloupejte a rozmačkejte na kaši. Přidejte předem převařené mléko a smetanu. Dobře promíchejte, přidejte máslo, osolte a opepřete.

www.tacos.cz V rozpálené pánvi rozehřejte máslo s olivovým olejem. Opečte svíčkovou ze všech stran dozlatova. Přidejte pivo, smetanu a hořčici. Osolte a opepřete. Vařte 20 minut a průběžně maso polévejte omáčkou.

www.tacos.cz Podávejte nakrájenou na medailonky s omáčkou, bramborovou kaší a pečenou zeleninou.

vloženo 19.07.2025    zobrazeno 26x    verze pro tisk

Čekanka se šunkou a tandoori krémem
(Endives au jambon, crème tandoori)

Jorkširské pudinky z horkovzdušné fritézy
(Air-fryer yorkshire puddings)

Friggione bolognese
(Boloňské friggione)

Kuřecí pastilla s podzimní zeleninou
(Pastilla de poulet aux légumes d'automne)

Salát z fazolek a nových brambor
(Insalata di fagiolini verdi e patate)

Višňové a řepné gazpacho

Bucatini all'Amatriciana

Bucatini alla boscaiola

Matevž

Arancini z air fryeru