cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Ragú z václavek s dýňovou polentou
(Ragù di chiodini con polenta alla zucca)

Salát z pečené hlívy královské
(Insalata di cardoncelli arrosto e cannelini)

Zapečené těstoviny s brambory
(Pasta e patate gratinata)

Makaróny alla Norma
(Maccheroni alla Norma)

Terina z vepřových líček s petrželkou
(Terrine de joues de porc en persillade)

Jehněčí dopiaza s brokolicovou rýží

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Skotská vejce z air-fryeru

recept ze stránek www.tacos.cz
3 porce:  3  vejce, 315 dkg mletého masa, 2 lžíce hladké mouky, 1/2  vejce, 13 dkg strouhanky, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vejce uvařte jen 6-7 minut, ochlaďte a oloupejte. Kořeněnou masovou (klobáskovou) směs rozdělte mokrýma rukama na stejné porce. Každou z nich zploštěte do tenké vrstvy, doprostřed položte vejce a kolem něj maso zabalíte do koule. Každou obalte v mouce, pak namočte v rozšlehaném vejci, přebytečné vejce setřeste, a poté ve strouhance. Ujistěte se, že je každý kus úplně pokrytý strouhankou.

www.tacos.cz Fritézu předehřejte na 180 °C. Přidejte skotská vejce do fritézy a smažte na vzduchu 14 minut (během smažení je není třeba otáčet). Jezte buď teplé, nebo studené, s chutney jako přílohou.

vloženo 27.07.2025    zobrazeno 13x    verze pro tisk

Pasta s kapustovým pestem
(Pâtes au pesto de chou kale)

Zapečená čekanka se sýrem cancoillotte
(Endives au jambon et à la cancoillotte)

Pasta se dvěma sýry
(Pasta con caciocavallo e provola)

Clafoutis z růžičkové kapusty
(Clafoutis aux choux de Bruxelles, piment et lard fumé)

Francouzská bistro cibulačka
(Soupe à l'oignon gratinée)

Rizoto z máslové dýně a cancoillotte
(Risotto à la courge butternut et à la cancoillotte)

Velouté au magret fumé
(Polévka z uzených kachních prsou)

Zelené lasagne s ragú z mortadely
(Lasagne verdi con ragù di mortadella)

Chřestový koláč s rukolou, kapary a holandskou omáčkou

Zelený hráškový koláč
(Cake vert aux petits pois)

Hummus s řepou a ořechy

Caldo verde

Kuře se žampiony a tekutým sýrem
(Poulet aux champignons et à la cancoillotte)