cpt. Cook
 

Řízek z mletého masa v těstíčku

Sardinské kapustové závitky
(Involtini sardi)

Sarma
(Zelné závitky plněné mletým masem)

Sarmale

Sekaná na pečeném fenyklu a romanescu
(Pain de viande, romanesco et fenouil rôtis)

Sekaná pečeně bez housky

Sekaná pečeně na houbách

Sekaná pečeně na plechu

Sekaná pečeně plněná žampióny

Sekaná pečeně z vepřového masa a kapusty

Sekaná plněná tykví

Sekaná se sýrem

Sekaná se špenátem a parmezánem

Sekaná z vepřového s jablky

Sekané hovězí Parmentier
(Boeuf haché Parmentier)

Sekané řízky v těstíčku

Sekanina sváteční

Sekanina všední

Sini kebabı
(Kebab v pekáči)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Skotská vejce z air-fryeru

recept ze stránek www.tacos.cz
3 porce:  3  vejce, 315 dkg mletého masa, 2 lžíce hladké mouky, 1/2  vejce, 13 dkg strouhanky, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vejce uvařte jen 6-7 minut, ochlaďte a oloupejte. Kořeněnou masovou (klobáskovou) směs rozdělte mokrýma rukama na stejné porce. Každou z nich zploštěte do tenké vrstvy, doprostřed položte vejce a kolem něj maso zabalíte do koule. Každou obalte v mouce, pak namočte v rozšlehaném vejci, přebytečné vejce setřeste, a poté ve strouhance. Ujistěte se, že je každý kus úplně pokrytý strouhankou.

www.tacos.cz Fritézu předehřejte na 180 °C. Přidejte skotská vejce do fritézy a smažte na vzduchu 14 minut (během smažení je není třeba otáčet). Jezte buď teplé, nebo studené, s chutney jako přílohou.

vloženo 27.07.2025    zobrazeno 11x    verze pro tisk