cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Katalánská vepřová líčka s chorizem

Linguine s grilovaným květákem a burratou

Strozzapreti s vlašskými ořechy
(Strozzapreti con le noci)

Pasta alla genovese

Plněné papriky v air-fryeru

Vajíčka s paprikou
(One-pan eggs & peppers)

Bylinková omeleta se smaženými rajčaty

Vaječné závitky ke snídani

Kuře s quinoou
(One-pot chicken with quinoa)

Filet mignon na pivu a hořčici
(Filet mignon à la bière blonde et à la moutarde ancienne)

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Čekanka se šunkou a tandoori krémem

Endives au jambon, crème tandoori

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  čekankové puky, 4 plátky šunky, 20 dkg crème fraîche, 10 dkg tvrdého sýra comté, 1/2 lžíce směsi koření tandoori, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Odstraňte z čekanky tvrdý stonek a vnější poškozené listy. Povařte je 25 minut v páře, potom důkladně osušte, abyste odstranili maximum vlhkosti. Předehřejte troubu na 200 °C. Každý čekankový puk zabalte do plátku šunky a položte do pekáče.

www.tacos.cz V kastrolu rozehřejte smetanu s 2/3 strouhaného sýra, kořením, solí a pepřem. Když je krém dokonale homogenní, nalijte ho na endivie a posypte zbývajícím nastrouhaným comté. Pečte 20 minut, dokud není celý pokrm pěkně dozlatova.

vloženo 19.07.2025    zobrazeno 24x    verze pro tisk

Jorkširské pudinky z horkovzdušné fritézy
(Air-fryer yorkshire puddings)

Friggione bolognese
(Boloňské friggione)

Kuřecí pastilla s podzimní zeleninou
(Pastilla de poulet aux légumes d'automne)

Salát z fazolek a nových brambor
(Insalata di fagiolini verdi e patate)

Višňové a řepné gazpacho

Bucatini all'Amatriciana

Bucatini alla boscaiola

Matevž

Arancini z air fryeru