cpt. Cook
 

Angináres me koukiá
(Artyčoky s fazolkami)

Angináres me spanáki sto fóurno
(Nákyp z artyčoků a špenátu)

Artyčok kardový ve vývaru s masovými knedlíčky
(Cardone in brodo con polpettine di carne)

Artyčoky florentské

Artyčoky po francouzsku s chřestovým ragú

Artyčoky se strouhanou houskou

Bambusové puky s houbami

Bhindi masala with tomato tarka
(Smažená okra na račatové omáčce)

Budín de elote
(Zapékaná kukuřice)

Čekanka se šunkou
(Endives au jambon)

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Čekanka se šunkou a tandoori krémem

Endives au jambon, crème tandoori

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  čekankové puky, 4 plátky šunky, 20 dkg crème fraîche, 10 dkg tvrdého sýra comté, 1/2 lžíce směsi koření tandoori, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Odstraňte z čekanky tvrdý stonek a vnější poškozené listy. Povařte je 25 minut v páře, potom důkladně osušte, abyste odstranili maximum vlhkosti. Předehřejte troubu na 200 °C. Každý čekankový puk zabalte do plátku šunky a položte do pekáče.

www.tacos.cz V kastrolu rozehřejte smetanu s 2/3 strouhaného sýra, kořením, solí a pepřem. Když je krém dokonale homogenní, nalijte ho na endivie a posypte zbývajícím nastrouhaným comté. Pečte 20 minut, dokud není celý pokrm pěkně dozlatova.

vloženo 19.07.2025    zobrazeno 8x    verze pro tisk

Čekanka zapékaná se smetanou a sýrem

Černý kořen dušený

Černý kořen s míchanými vejci

Černý kořen s vejci

Černý kořen se smetanou

Černý kořen se sýrovou omáčkou

Černý kořen smažený

Černý kořen v pivním těstíčku

Černý kořen vařený