cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Ragú z václavek s dýňovou polentou
(Ragù di chiodini con polenta alla zucca)

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Salát z pečené hlívy královské

Insalata di cardoncelli arrosto e cannelini

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg hlívy královské, 20 dkg bílých fazolí (cannellini), bouquet garni (petrželka, tymián, bobkový list), 1/2 stroužek česneku, 4 tenké jarní cibulky, několik snítek zelené petrželky, 2 lžíce jablečného octa, 4 lžíce extra virgin olivového oleje, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Fazole cannellini dejte do hrnce s bouquet garni svázanou kuchyňským provázkem a rozmáčknutým česnekem. Zalijte studenou vodou, přiveďte k varu a uvařte fazole doměkka. Osolte je, neslévejte a nechte ve vodě trochu vychladnout.

www.tacos.cz Mezitím si hlívu královskou nakrájejte na plátky, dejte do mísy, osolte, pokapejte olejem a rukama promíchejte. Přeneste je do velké zapékací mísy, rozložte je do jedné vrstvy a opékejte je uprostřed trouby pod grilem, během pečení je několikrát otočte.

www.tacos.cz Jarní cibulku nakrájejte nadrobno, osolte, dochuťte octem a olejem. Smíchejte ji v salátové míse s dobře scezenými fazolemi. Přidejte čerstvě upečené houby, promíchejte, posypte nasekanou petrželkou, pokapejte olejem a čerstvě mletým pepřem. Salát podávejte horký.

Recept ze skupiny: Zelenina a houby - houby
vloženo 30.07.2025    zobrazeno 4x    verze pro tisk

Zapečené těstoviny s brambory
(Pasta e patate gratinata)

Makaróny alla Norma
(Maccheroni alla Norma)

Terina z vepřových líček s petrželkou
(Terrine de joues de porc en persillade)

Jehněčí dopiaza s brokolicovou rýží

Skotská vejce z air-fryeru

Pasta s kapustovým pestem
(Pâtes au pesto de chou kale)

Zapečená čekanka se sýrem cancoillotte
(Endives au jambon et à la cancoillotte)

Pasta se dvěma sýry
(Pasta con caciocavallo e provola)

Clafoutis z růžičkové kapusty
(Clafoutis aux choux de Bruxelles, piment et lard fumé)

Francouzská bistro cibulačka
(Soupe à l'oignon gratinée)

Rizoto z máslové dýně a cancoillotte
(Risotto à la courge butternut et à la cancoillotte)

Velouté au magret fumé
(Polévka z uzených kachních prsou)

Zelené lasagne s ragú z mortadely
(Lasagne verdi con ragù di mortadella)

Chřestový koláč s rukolou, kapary a holandskou omáčkou

Zelený hráškový koláč
(Cake vert aux petits pois)

Hummus s řepou a ořechy

Caldo verde

Kuře se žampiony a tekutým sýrem
(Poulet aux champignons et à la cancoillotte)