cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Kuře se žampiony a tekutým sýrem
(Poulet aux champignons et à la cancoillotte)

Katalánská vepřová líčka s chorizem

Linguine s grilovaným květákem a burratou

Strozzapreti s vlašskými ořechy
(Strozzapreti con le noci)

Pasta alla genovese

Plněné papriky v air-fryeru

Vajíčka s paprikou
(One-pan eggs & peppers)

Bylinková omeleta se smaženými rajčaty

Vaječné závitky ke snídani

Kuře s quinoou
(One-pot chicken with quinoa)

Filet mignon na pivu a hořčici
(Filet mignon à la bière blonde et à la moutarde ancienne)

Čekanka se šunkou a tandoori krémem
(Endives au jambon, crème tandoori)

Anglie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Jorkširské pudinky z horkovzdušné fritézy

Air-fryer yorkshire puddings

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2 lžičky slunečnicového oleje, 7 dkg hladké mouky, 2  vejce, 1/2 dl mléka, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Zahřejte horkovzdušnou fritézu na 180°C. Do každé ze čtyř žáruvzdorných pudinkových formiček (ramekinů) nakapejte asi půl lžičky oleje a vložte do fritézy na 5 minut, dokud olej nebude velmi horký.

www.tacos.cz Mezitím nasypte mouku do velké mísy a přimíchejte vejce. Přilijte mléko a šlehejte do hladka, poté dobře osolte a opět promíchejte.

www.tacos.cz Do každé formičky nalijte čtvrtinu těsta a pečte 10-12 minut, dokud těsto nevyběhne a nezezlátne. Pomocí nože a vidličky nebo dvou lžic otočte a pečte dalších 3-5 minut, dokud nebudou puddingy zlaté a propečené.

vloženo 19.07.2025    zobrazeno 22x    verze pro tisk

Friggione bolognese
(Boloňské friggione)

Kuřecí pastilla s podzimní zeleninou
(Pastilla de poulet aux légumes d'automne)

Salát z fazolek a nových brambor
(Insalata di fagiolini verdi e patate)

Višňové a řepné gazpacho

Bucatini all'Amatriciana

Bucatini alla boscaiola

Matevž