cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Kuře se žampiony a tekutým sýrem
(Poulet aux champignons et à la cancoillotte)

Katalánská vepřová líčka s chorizem

Linguine s grilovaným květákem a burratou

Strozzapreti s vlašskými ořechy
(Strozzapreti con le noci)

Pasta alla genovese

Plněné papriky v air-fryeru

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vajíčka s paprikou

One-pan eggs & peppers

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2 lžíce olivového oleje, 2  cibule nakrájet na plátky, 1/2  červená paprika, 2  chilli papričky, 40 dkg krájených nakládaných rajčat, 1/2 lžička cukru krupice, 4  vejce, 6 lžic bílého jogurtu, 2 stroužky česneku, 1/2 svazek zelené petrželky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na pánvi se silným dnem rozehřejte olivový olej. Vmíchejte cibuli, očistěnou a na proužky nakrájenou papriku a chilli papričky. Restujte, dokud zelenina nezačne měknout. Přidejte nakrájená rajčata z konzervy a cukr a dobře promíchejte. Vařte, dokud se tekutina nezredukuje, poté okořeňte.

www.tacos.cz V rajčatové směsi udělejte čtyři jamky a rozklepněte do nich vejce. Pánev přikryjte a duste vejce na mírném ohni, dokud neztuhnou.

www.tacos.cz Jogurt smíchejte s utřenýcm česnekem a osolte. Vejce posypte nasekanou petrželkou a podávejte s jogurtem.

vloženo 20.07.2025    zobrazeno 26x    verze pro tisk

Bylinková omeleta se smaženými rajčaty

Vaječné závitky ke snídani

Kuře s quinoou
(One-pot chicken with quinoa)

Filet mignon na pivu a hořčici
(Filet mignon à la bière blonde et à la moutarde ancienne)

Čekanka se šunkou a tandoori krémem
(Endives au jambon, crème tandoori)

Jorkširské pudinky z horkovzdušné fritézy
(Air-fryer yorkshire puddings)

Friggione bolognese
(Boloňské friggione)

Kuřecí pastilla s podzimní zeleninou
(Pastilla de poulet aux légumes d'automne)

Salát z fazolek a nových brambor
(Insalata di fagiolini verdi e patate)

Višňové a řepné gazpacho

Bucatini all'Amatriciana

Bucatini alla boscaiola

Matevž