cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Kuře se žampiony a tekutým sýrem
(Poulet aux champignons et à la cancoillotte)

Katalánská vepřová líčka s chorizem

Linguine s grilovaným květákem a burratou

Strozzapreti s vlašskými ořechy
(Strozzapreti con le noci)

Pasta alla genovese

Plněné papriky v air-fryeru

Vajíčka s paprikou
(One-pan eggs & peppers)

Bylinková omeleta se smaženými rajčaty

Vaječné závitky ke snídani

Kuře s quinoou
(One-pot chicken with quinoa)

Filet mignon na pivu a hořčici
(Filet mignon à la bière blonde et à la moutarde ancienne)

Čekanka se šunkou a tandoori krémem
(Endives au jambon, crème tandoori)

Jorkširské pudinky z horkovzdušné fritézy
(Air-fryer yorkshire puddings)

Itálie - Bologna   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Friggione bolognese

Boloňské friggione

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  1.15 kg cibule, 1/2 kg rajčat, 40 dkg pancetty, 12 plátků chleba, 1/2 lžíce vepřového sádla, 1/2 lžička másla, chilli paprička, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Cibuli oloupejte a nakrájejte na jemné plátky. Rozložte ji do misky, posypte vrchovatou lžící soli a nechte macerovat aspoň 2 hodiny, občas promíchejte. Rajčata nařízněte do křižku a spařte minutu v kypící vodě, sceďte, opláchněte studenou vodou a oloupejte. Zbavte je semínek a nakrájejte na tenké proužky. Slaninu nasekejte nadrobno a osmažte bez přidání tuku.

www.tacos.cz Do pánve dejte cibuli i s její šťávou, přidejte sádlo a rajčata. Vařte na mírném ohni přibližně 20 minut. Poté přidejte slaninu a pokračujte ve vaření dalších 45 minut. Omáčka má být krémová a ne příliš hustá - pokud je třeba, přidejte trochu vody. Ke konci přidejte chilli papričky podle chuti - nasekané a zbavené semen.

www.tacos.cz Těsně před dokončením omáčky potřete plátky bílého chleba máslem a opečte pod grilem v troubě dozlatova. Friggione podávejte s máslovými bruschetami.

www.tacos.cz

vloženo 19.07.2025    zobrazeno 31x    verze pro tisk

Kuřecí pastilla s podzimní zeleninou
(Pastilla de poulet aux légumes d'automne)

Salát z fazolek a nových brambor
(Insalata di fagiolini verdi e patate)

Višňové a řepné gazpacho

Bucatini all'Amatriciana

Bucatini alla boscaiola

Matevž