cpt. Cook
 

Anglický toast

Bagetka s kuřecím masem

Bruschetta al pomodoro

Bruschetta s hříbky
(Mushroom bruschetta)

Club sandwich

Croque madame muffins

Croque monsieur

Croque s míchanými vejci a polníčkem
(Croque aux œufs brouillés, bacon et mâche)

Croûte po italsku
(Croûte à l'italienne )

Švýcarsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Florentinské toasty

recept ze stránek www.tacos.cz
1 porce:  10 dkg bílého chleba, 15 dkg másla, 4 dkg sardelových řezů nebo plátků, 10 dkg špenátu (listů), sůl, muškátový květ nebo oříšek, smetana, tvrdý sýr
zkopírováno z http://www.tacos.cz Z bílého chleba se ukrojí na porci 2 plátky silné asi 10 mm, strany se okrojí tak, aby vznikly 2 obdélníky o velikosti asi 7 x 9 cm. Plátky chleba se na sucho opečou, vychladlé se potřou máslem a na ně se křížem kladou sardelové plátky nebo na nudličky krájené sardelové řezy. Takto připravené toasty se pokryjí tenčí vrstvou spařených, na troše smetany podušených špenátových listů, osolených a okořeněných muškátovým květem nebo oříškem. Nakonec se posypou strouhaným sýrem, navrch se položí kousek másla a rychle se zapečou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2567x    verze pro tisk

Francouzský toast

Harlekýnský chlebíček

Havajský toast

Hermelín s brusinkami

Hovězí sendvič

Chlebíčky s rajčatovým salátem

Chlebíčky se sýrovou pomazánkou a ořechy

Chřestové toasty

Jablkové toasty

Jednoduchý croque-monsieur s goudou
(Croque-monsieur au gouda)