cpt. Cook
 

Krupková kaše sladká

Mléčné čokoládové flameri

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Mléčný jáhelník

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  20 dkg jáhel, 1/2 l mléka,  špetka soli, 8 dkg moučkového cukru, 15 dkg másla, 2  vejce, několik  jablek, několik  sušených švestek, tuk na pekáč a na pomaštění, moučkový cukr na posypání
zkopírováno z http://www.tacos.cz Jáhly dvakrát spaříme horkou vodou, aby nebyly hořké. Chvíli je ve vodě povaříme. Vodu pak ocedíme. Jáhly dovaříme doměkka v mléce. Osladíme je, osolíme, vmícháme máslo, žloutky a nakonec sníh z bílků. Kaši naplníme do dobře vymazaného pekáčku, poklademe plátky loupaných jablek a kousky švestek, které předem namočíme. Navrch jáhelník pokapeme máslem a pečeme v dobře předehřáté troubě, až nabude a na povrchu se dělá zlatá kůrka.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2141x    verze pro tisk

Mléčný krupicový pudink s jogurtem

Nákyp s mandlemi

Nákyp s tvarohem a jablky

Nákyp z ovesných vloček s jablky

Nákyp z ovesných vloček s rozinkami

Nudle zapečené se smetanovým krémem

Nudle zapékané se smetanou

Nudlový nákyp s jablky

Ovocný nákyp

Reveňový nákyp s vinnou omáčkou

Rychlý rýžový nákyp s ovocem

Rýže zapečená s jablky nebo švestkami

Rýžová kaše s jablky

Rýžová kaše s revení

Rýžová kaše sladká

Rýžový nákyp s jablky

Rýžový nákyp s malými jablíčky