cpt. Cook
 

Krupková kaše sladká

Mléčné čokoládové flameri

Mléčný jáhelník

Mléčný krupicový pudink s jogurtem

Nákyp s mandlemi

Nákyp s tvarohem a jablky

Nákyp z ovesných vloček s jablky

Nákyp z ovesných vloček s rozinkami

Nudle zapečené se smetanovým krémem

Nudle zapékané se smetanou

Nudlový nákyp s jablky

Ovocný nákyp

Reveňový nákyp s vinnou omáčkou

Rychlý rýžový nákyp s ovocem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Rýže zapečená s jablky nebo švestkami

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  20 dkg rýže, 1.15 l mléka, sůl, 15 dkg másla, 2 dkg moučkového cukru, tuk na vymaštění, strouhanka na vysypání formy, 715 dkg jablek (nebo švestky - 2/3 uvedené dávky), skořicový cukr, 1/2 l mléka na zalití
zkopírováno z http://www.tacos.cz Připravíme podle samostatného receptu rýžovou kaši. Omastíme ji polovinou uvedeného množství másla a osladíme. Část kaše rozestřeme do vymaštěné a strouhankou vysypané zapékací misky nebo pekáče či kastrolu, na ni naklademe vrstvu oloupaných a na plátky nakrájených jablek (nebo odpeckovaných švestek), zasypeme skořicovým cukrem, přidáme vrstvu kaše a vrstvu jablek a navrch opět kaši. Zalijeme mlékem, poklademe tenkými plátky másla a v předem vyhřáté troubě asi 30 minut zapékáme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 5981x    verze pro tisk

Rýžová kaše s jablky

Rýžová kaše s revení

Rýžová kaše sladká

Rýžový nákyp s jablky

Rýžový nákyp s malými jablíčky