cpt. Cook
 

Salát z čerstvých rajčat se sýrem

Bulharsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Salát z červené řepy

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  14 dkg červené řepy, 1.15 dkg oleje, 10 g octa, 2 g soli
zkopírováno z http://www.tacos.cz Řepu umyjeme a uvaříme neoloupanou. Potom ji oloupeme a nakrájíme na kousky nebo půlkroužky tlusté 3 mm. Může se nakrájet na hoblinky. Položíme na talíř. Posolíme a zalijeme octem. Ozdobíme nadrobno nakrájenou petrželkou. Pokud má někdo rád pikantnejší chuť, tak před položením na talíř mužeme řepu ochutit česnekem se solí rozmíchaném v octu a oleji. Toto je třeba udělat hodinu před konzumací.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2862x    verze pro tisk

Salát z červené řepy po italsku

Salát z červené řepy s celerem

Salát z červené řepy s česnekem

Salát z červené řepy s jablky a cibulí

Salát z červené řepy s křenem

Salát z červené řepy s kyselou smetanou

Salát z červené řepy s majonézou

Salát z červené řepy se smetanovým křenem

Salát z červené řepy se zelím

Salát z červeného zelí

Salát z červeného zelí

Salát z červeného zelí

Salát z červeného zelí

Salát z červeného zelí a červené řepy

Salát z červeného zelí s jablkem

Salát z fenyklu a sardelek s pecorinem a fíky

Salát z hlávkového zelí

Salát z karotky a rajčat