cpt. Cook
 

Pikantní mrkev

Pór zapečený

Pórek dušený s bramborami

Pyré z červené řepy

Rajčatová kaše s jablky

Restovaná zelenina

Růžičková kapusta smažená v těstíčku

Růžičková kapusta zadělávaná

Ředkev dušená

Ředkvičky dušené jako houby

Salát z červeného zelí

Správně dušená mrkev

Studená celerová kaše

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zapečené fazolky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  3/4 kg fazolových lusků, 1/2 lžíce másla, sůl, 1/4 l kysané smetany, 3/4 šálku strouhanky na sucho opražené
zkopírováno z http://www.tacos.cz Fazolky zbavíme vláken, nakrájíme je šikmo na proužky, vložíme do kastrolu na rozehřáté máslo a dusíme téměř do měkka a do vysmahnutí. Do vymaštěné zapékací mísy vrstvíme fazolky, sypeme strouhankou a zalijeme osolenou smetanou. Povrch tvoří strouhanka. Podáváme jako přílohu k minutkám, doplníme opečenými vařenými bramborami.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1593x    verze pro tisk

Zelenina dušená teplá

Zeleninový guláš