cpt. Cook
 

Mrkev smažená

Mrkvové opečenky

Pastinákový tartiflette

Pečený tuřín s miso-citrusovým máslem

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zapékaná mrkev

Gratin de carottes

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg mrkve, 2  šalotky, 1/2  žloutek, 6 snítek kerblíku, 1/2 lžíce tučné smetany, 10 g másla, zelená petrželka, pažitka, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očistěte mrkev a nakrájejte na kolečka. Oloupejte a pokrájejte šalotku. Vařte mrkev 15 minut v páře. V salátové míse smíchejte smetanu, vejce, šalotku, kerblík, petrželku, pažitku, sůl a pepř. Pak opatrně přidejte mrkve uvařené v páře. Předehřejte troubu na 180 stupňů. Směs dejte do máslem vymaštěné zapékací mísy a zapékejte 20 minut v troubě. Podávejte horké.
vloženo 23.08.2007    zobrazeno 1664x    verze pro tisk