cpt. Cook
 

Vinařův roštěnec
(Entrecôte marchand de vin)

Voňavé dušené hovězí

Voňavé hovězí kostky

Wu-Fen

Zapékané hovězí maso s mateřídouškou

Závitky s pikantní náplní

Závitky z mladých hovězích plátků

Zbojnická roláda

Zbojnické roštěnky

Zbojnické svíčkové řezy

Zbojnický skřivan

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zbojnický skřivan

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg zadního hovězího, sůl, mletý pepř, 2 stroužky česneku, 6 dkg rostlinného tuku, 10 dkg slaniny, 115 dkg klobásy, 10 dkg cibule, 6 dl vývaru, 2 dkg hladké mouky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme utřeným česnekem, poklademe tenkými plátky slaniny, rozkrojenou polovinou klobásy, svineme a upevníme párátky. Na horkém tuku osmažíme dorůžova nakrájenou cibuli, vložíme závitky, opečeme, zalijeme částí vývaru a dusíme pod poklicí doměkka. Závitky vyjmeme, odstraníme párátka, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, orestujeme, zalijeme vývarem a provaříme. Šťávu přecedíme na závitky, dochutíme a povaříme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3123x    verze pro tisk

Zbylé maso s vejci

Zeleninový hrnec

Židovské maso

Židovský řízek