cpt. Cook
 

Tuňákový krém

Uzený losos a krabí maso s křenovým krémem

Uzený losos naplněný uzenou makrelou

Vaječný salát

Vařená slepice s česnekovou omáčkou

Vařená slepice v pikantní omáčce

Vejce Mimóza

Vejce plněná krevetami

Vejce s pažitkovou omáčkou

Vejce se zeleninou

Vepřové a kachní rillettes

Vepřový jazyk po pekingsku

Závitky s ochuceným žervé

Zeleninová vejce

Zeleninový letní salát

Švýcarsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zimní celerový salát

recept ze stránek www.tacos.cz
1 porce:  9 dkg očištěného celeru, 3 cl citrónové šťávy, 2 cl octa nebo bílého přírodního vína, 3 dkg šlehačky, 3 dkg majonézy, sůl, mletý bílý pepř, zelená petrželka, hlávkový salát, řeřicha, rajče nebo paprika
zkopírováno z http://www.tacos.cz Pečlivě očištěný a opláchnutý celer se osuší a potře citrónovou šťávou, aby zůstal bílý. Do porcelánové nebo skleněné mísy se vymačká citrónová šťáva a přilije se trochu octa nebo bílého přírodního vína. Celer se nastrouhá nebo nakrájí na jemné nudličky, lehce promíchá s připravenou směsí citrónové šťávy a octa (bílého vína), přidá se šlehačka a majonéza, sůl, bílý mletý pepř, sekaná zelená petrželka a vše se znovu lehce promíchá.

www.tacos.cz Salát se podává mírně vychlazený, zdobený kouskem hlávkového salátu, řeřichy, rajčete nebo papriky.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2138x    verze pro tisk

Žampiónový předkrm po řecku