cpt. Cook
 

Tuňákový krém

Uzený losos a krabí maso s křenovým krémem

Uzený losos naplněný uzenou makrelou

Vaječný salát

Vařená slepice s česnekovou omáčkou

Vařená slepice v pikantní omáčce

Vejce Mimóza

Vejce plněná krevetami

Vejce s pažitkovou omáčkou

Vejce se zeleninou

Vepřové a kachní rillettes

Vepřový jazyk po pekingsku

Závitky s ochuceným žervé

Zeleninová vejce

Švýcarsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zeleninový letní salát

recept ze stránek www.tacos.cz
1 porce:   dávky surovin se řídí velikostí porce
zkopírováno z http://www.tacos.cz Listy hlávkového salátu a špenátu se opláchnou, nakrájejí nebo natrhají a lehce promíchají s jemnými plátky okurek, rajčat a ředkviček, snítkami zelené petržele, řeřichy a s trochou na nudličky sekaných vlašských ořechů. Potom se vše přelije jemnou omáčkou (směs citrónové šťávy, oleje a hořčice nebo směs sladké či kyselé smetany, citrónové šťávy, soli a pepře).
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2373x    verze pro tisk

Zimní celerový salát

Žampiónový předkrm po řecku