cpt. Cook
 

Šunkový koktejl

Tuňákový krém

Uzený losos a krabí maso s křenovým krémem

Uzený losos naplněný uzenou makrelou

Vaječný salát

Vařená slepice s česnekovou omáčkou

Vařená slepice v pikantní omáčce

Vejce Mimóza

Vejce plněná krevetami

Vejce s pažitkovou omáčkou

Vejce se zeleninou

Vepřové a kachní rillettes

Vepřový jazyk po pekingsku

Závitky s ochuceným žervé

Zeleninová vejce

Zeleninový letní salát

Zimní celerový salát

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Žampiónový předkrm po řecku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg čerstvých žampiónů, 2 větší cibule, 3 lžíce kečupu, 1/2 dl bílého vína, sůl, mletý pepř, 2  citróny na šťávu, olej
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na oleji ozlatíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme očištěné, na plátky nakrájené žampióny, zakapeme citrónovou šťávou a dusíme doměkka. Podušené necháme vychladnout, pak promícháme s kečupem, vínem, osolíme, opepříme a podáváme ve skleněných miskách.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2499x    verze pro tisk