Vařený hovězí jazyk [kuchařka cpt. Cooka]
cpt. Cook
 

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vařený hovězí jazyk

recept ze stránek www.tacos.cz
8 porcí:  1/2  hovězí jazyk, 1/2  cibule, kořenová zelenina, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vaříme jazyk se zeleninou ve slané vodě nejméně 3 hodiny. Uvařený za tepla rychle oloupáme a pak teprve nakrájíme na plátky. Podáváme jej s knedlíkem a omáčkou křenovou, šípkovou nebo pro sváteční příležitost polskou, nebo studený k chlebu s křenem či hořčicí.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2624x    verze pro tisk

Velkopavlovická roštěnka

Vinařův roštěnec
(Entrecôte marchand de vin)

Voňavé dušené hovězí

Voňavé hovězí kostky

Wu-Fen

Zapékané hovězí maso s mateřídouškou

Závitky s pikantní náplní

Závitky z mladých hovězích plátků

Zbojnická roláda

Zbojnické roštěnky

Zbojnické svíčkové řezy

Zbojnický skřivan

Zbojnický skřivan

Zbylé maso s vejci

Zeleninový hrnec

Židovské maso

Židovský řízek