Zapečené fazolky [kuchařka cpt. Cooka]
cpt. Cook
 

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zapečené fazolky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  3/4 kg fazolových lusků, 1/2 lžíce másla, sůl, 1/4 l kysané smetany, 3/4 šálku strouhanky na sucho opražené
zkopírováno z http://www.tacos.cz Fazolky zbavíme vláken, nakrájíme je šikmo na proužky, vložíme do kastrolu na rozehřáté máslo a dusíme téměř do měkka a do vysmahnutí. Do vymaštěné zapékací mísy vrstvíme fazolky, sypeme strouhankou a zalijeme osolenou smetanou. Povrch tvoří strouhanka. Podáváme jako přílohu k minutkám, doplníme opečenými vařenými bramborami.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2228x    verze pro tisk

Zapečený fenykl s parmazánem

Zelené fazolky s houbami a křupavou šalotkou

Zelenina dušená teplá

Zeleninový guláš