cpt. Cook
Úvodem
Recepty
Hledání
Slabikář
Předkrmy, pomazánky
Polévky
Drůbež, ptactvo
Maso rozličné
Ryby, mušle, korýši
Zelenina a houby
Pokrmy z brambor
Jídla z těsta
·
Knedlíky, noky
· Těstoviny
·
Pirohy, taštičky, závitky...
·
Pizzy, slané koláče
·
Domácí chléb
·
Slané omelety
·
Slané palačinky
·
Slané lívance a placky
Sladká a ovocná jídla
Ostatní jídla
Přílohy
Omáčky
Saláty, nakl. zelenina
Deserty, zákusky
Nápoje
Pasta cacio e pepe
(Těstoviny se sýrem a pepřem)
Pasta se dvěma sýry
(Pasta con caciocavallo e provola)
Pastasciutta con la ricotta
(Těstoviny s ricottou)
Pastítsio
(Nudlový nákyp)
Pastýřské makaróny
Penne alla boscaiola
Penne alla puttanesca
Penne s artyčoky
(Pasta con salsa ai carciofi)
Pennette s ricottou
(Pennette e ricotta)
Perciatelli se sardinkami
(Perciatelli con le sarde)
Piemontská špenátová hnízda
Pikantní špagety po sicilsku
Plněné těstoviny zapečené v boloňské omáčce
(Stuffed pasta bolognese bake)
Pór s těstovinami
Provensálské těstoviny
Puding z makarónů
Pudink „Italia“
Ravioli al brasato
(Ravioli s dušeným hovězím)
Ravioli plněné červenou řepou
Ravioli plněné gorgonzolou a mletými ořechy