cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Kuře se žampiony a tekutým sýrem
(Poulet aux champignons et à la cancoillotte)

Katalánská vepřová líčka s chorizem

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Linguine s grilovaným květákem a burratou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  květák (středně velký), 20 dkg žampiónů, 40 dkg linguine, 2  italské sýry burrata, 1/2 stroužek česneku, 1/2 lžíce dobromysli, 2 lžíce olivového oleje, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Odstraňte listy z květáku a rozdělte ho na růžičky. Zahřejte velký hrnec osolené vody, vložte do ní růžičky a povařte 10 minut. Sceďte je pomocí děrované lžíce, ale vodu nevylévejte. Růžičky odložte do misky a vodu ponechte v hrnci.

www.tacos.cz Žampiony oloupejte a nakrájejte na čtvrtky. Česnek oloupejte, odstraňte klíček a nasekejte najemno. V pánvi zahřejte olivový olej s česnekem a restujte na něm žampiony 5 minut.

www.tacos.cz Vodu z vaření květáku opět přiveďte k varu a uvařte v ní těstoviny podle návodu. Mezitím v pánvi opečte růžičky květáku se sušeným oreganem dozlatova. Osolte a opepřete. Těstoviny sceďte, nalijte 1 naběračku vývaru do pánve se zeleninou a přidejte těstoviny. Dobře promíchejte, dochuťte solí a pepřem a ihned podávejte s polovinou burraty na porci. Pokud máte malé burraty, můžete podávat jednu nebo půl na osobu. Máte-li jen velmi velké, neváhejte je rozdělit na poloviny nebo čtvrtky.

vloženo 22.07.2025    zobrazeno 15x    verze pro tisk

Strozzapreti s vlašskými ořechy
(Strozzapreti con le noci)

Pasta alla genovese

Plněné papriky v air-fryeru

Vajíčka s paprikou
(One-pan eggs & peppers)

Bylinková omeleta se smaženými rajčaty

Vaječné závitky ke snídani

Kuře s quinoou
(One-pot chicken with quinoa)

Filet mignon na pivu a hořčici
(Filet mignon à la bière blonde et à la moutarde ancienne)

Čekanka se šunkou a tandoori krémem
(Endives au jambon, crème tandoori)

Jorkširské pudinky z horkovzdušné fritézy
(Air-fryer yorkshire puddings)

Friggione bolognese
(Boloňské friggione)

Kuřecí pastilla s podzimní zeleninou
(Pastilla de poulet aux légumes d'automne)

Salát z fazolek a nových brambor
(Insalata di fagiolini verdi e patate)

Višňové a řepné gazpacho

Bucatini all'Amatriciana

Bucatini alla boscaiola

Matevž