cpt. Cook
 

Ananas s krémem ze žervé

Ananas v medové omáčce

Ananasový salát s ovesnými vločkami

Angreštové pyré I.

Angreštové pyré II.

Angreštový krém

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Banán Martinik

recept ze stránek www.tacos.cz
1 porce:  1/2 nepřezrálý banán, 2 dkg másla, 3 dkg moučkového cukru, 3 cl jemného rumu
zkopírováno z http://www.tacos.cz V pánvičce z nerezového materiálu se rozpustí trochu másla, přidá se práškový cukr a směs se dobře rozmíchá. Oloupaný banán se podélně rozkrojí a obě poloviny se vloží na rozpuštěné másla s cukrem. Několikrát se obrátí a přelijí rozpuštěnou směsí. Nakonec se opálí (flambují) jemným rumem a podávají.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2471x    verze pro tisk

Banánové koblihy
(Les beignets de banane)

Banánový dezert

Banány flambované

Banány s ovesnými vločkami a broskví

Banány v čokoládě

Bílkový reveňový krém

Broskve s hruškami a tofu

Broskve s jahodami v krému

Broskve s kořeněným tvarohovým krémem

Broskve s pudinkem

Broskve s tykví

Broskve se šlehačkou

Broskvový dezert I