cpt. Cook
 

Ananas s krémem ze žervé

Ananas v medové omáčce

Ananasový salát s ovesnými vločkami

Angreštové pyré I.

Angreštové pyré II.

Angreštový krém

Banán Martinik

Banánové koblihy
(Les beignets de banane)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Banánový dezert

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  banány, 1/2 lžíce pískového cukru, 1/4 l šlehačky, 1/2 rovná lžíce moučkového cukru, 2 lžíce opražených mandlí
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na suché pánvi upražíme cukr na světlý karamel, zalijeme několika lžícemi studené vody a povaříme na hustotu omáčky. Banány oloupeme, podélně rozpůlíme a na skleněné ploché talířky je položíme konci k sobě. rozkrojenou stranou dospodu. Polijeme je karamelem a dobře vychladíme. Před podáváním nastříkáme ozdobnou trubičkou na každou půlku banánu spirálu. Povrch posypeme nahrubo usekanými mandlemi opraženými s trochou cukru, aby měly lesklý povrch.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3105x    verze pro tisk

Banány flambované

Banány s ovesnými vločkami a broskví

Banány v čokoládě

Bílkový reveňový krém

Broskve s hruškami a tofu

Broskve s jahodami v krému

Broskve s kořeněným tvarohovým krémem

Broskve s pudinkem

Broskve s tykví

Broskve se šlehačkou

Broskvový dezert I