cpt. Cook
 

Bambuchy z Valašska

Bosáky

Bramborové halušky s brynzou a slaninou

Bramborové halušky s brynzou I.

Bramborové halušky s brynzou II.

Bramborové halušky s brynzou III.

Bramborové knedlíky plněné špenátem a uzeným

Bramborové knedlíky s masovou nádivkou

Bramborové kynuté knedlíčky

Bramborové kynuté koblihy plněné uzeným masem

Bramborové smažené knedlíčky

Bramborové šišky I.

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Bramborové šišky II.

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  70 dkg vařených brambor, sůl, 1/2  vejce, 1/2  žloutek, 12 dkg krupice, 8 dkg hrubé mouky, 8 dkg strouhanky, 6 dkg másla
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vychladlé uvařené brambory oloupeme, rozstrouháme, osolíme, přidáme krupici, mouku a vejce a vypracujeme těsto. Tvoříme malé šišky, které zaváříme do vařící osolené vody. Vaříme 8 - 10 minut. Odcedíme a podáváme sypané osmaženou strouhankou. Nasladko sypeme mletým mákem a cukrem, mastíme máslem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2813x    verze pro tisk

Bramborové šlejšky

Bramborové špekové knedlíky se zelím

Bramborový závin

Fialové noky v sýrovém krému

Formanské halušky

Gefilte
(Plněné knedlíčky s pažitkou)

Gnocchi step by step