cpt. Cook
 

Brzlík dušený s žampióny a vínem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Cajunská kuřecí játra

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg kuřecích jater, 3 lžíce oleje, 4 lžíce hladké mouky, 1/2  cibule nakrájená nadrobno, 115 dkg žampiónů nakrájených na plátky, 1/2 lžíce másla, 1/2 lžíce octa, 1/2 lžička sójové omáčky, 1/2 stroužek česneku rozdrcený, 1/2 lžička tymiánu, 1/2 lžičky chilli, mletý pepř, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz V misce smícháme játra se solí, pepřem, chilli kořením, tymiánem, česnekem, sójovou omáčkou, octem a lžičkou oleje. Přikryjeme a necháme v ledničce marinovat alespoň 1 hodinu. Játra vyndáme, necháme okapat a obalíme v mouce. Na rozpáleném oleji játra osmažíme. Hotová játra vyndáme a držíme v teple. Do pánve dáme cibuli a osmahneme ji do zlatova. Přidáme žampióny a marinádu a vaříme 2 minuty. Přidáme játra a máslo, přikryjeme pokličkou a dusíme 5 minut.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3729x    verze pro tisk

Domácí játrová paštika

Dršťky zadělávané

Drůbeží játra

Drůbeží játra po čínsku

Drůbeží játra s jablky a curry

Dušená kuřecí srdíčka

Dušené vepřové slezinky

Chanfaina

Játra Čchao

Játra husí na studeno

Játra jako guláš

Játra jako přírodní řízky

Játra na cibulce

Játra na kokosu

Játra po benátsku

Játra po S'Čchuansku

Játra po selsku

Játra podle Nové Anglie