cpt. Cook
 

Brzlík dušený s žampióny a vínem

Cajunská kuřecí játra

Domácí játrová paštika

Dršťky zadělávané

Drůbeží játra

Drůbeží játra po čínsku

Drůbeží játra s jablky a curry

Dušená kuřecí srdíčka

Dušené vepřové slezinky

Chanfaina

Játra Čchao

Játra husí na studeno

Játra jako guláš

Játra jako přírodní řízky

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Játra na cibulce

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg hovězích jater, 2 lžíce másla, 2 lžíce hladké mouky, 2  cibule nakrájené nadrobno, 1/2 dl hovězího vývaru, 1/2 dl kysané smetany, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Játra osolíme a opepříme a důkladně obalíme v mouce. Na pánvi rozpustíme polovinu másla a na něm játra krátce osmahneme, až ztratí růžovou barvu. Dáme stranou a držíme v teple. Na pánvi rozpustíme zbytek másla, přidáme cibuli a podusíme do zlatova. Lehce poprášíme moukou, zamícháme a vaříme další minutu. Přidáme hovězí vývar a za stálého míchání vaříme, až vše zhoustne. Přidáme játra, přikryjeme pokličkou a dusíme 10 minut. Játra přeneseme na talíř, do pánve přidáme kysanou smetanu, zamícháme, dobře prohřejeme a omáčku nalijeme na játra.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 5621x    verze pro tisk

Játra na kokosu

Játra po benátsku

Játra po S'Čchuansku

Játra po selsku

Játra podle Nové Anglie