cpt. Cook
 

Badyánové maso

Divoký králík na česneku

Dušený králík po francouzsku

Dušený králík s citrónem

Dušený králík se smetanou a kapary

Irský králík

Kebab orman

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Králičí krokety

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  115 dkg králíka (dušeného masa bez kostí), 3 dkg salámu, 1.15 dkg másla, 1.15 dkg hladké mouky, 1/2 dl mléka, 1/2  žloutek, 1/2  žemle, 1/2  vejce, strouhanka, sůl, petržel, muškátový květ, mletý pepř, tuk
zkopírováno z http://www.tacos.cz Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme mlékem a trochou šťávy z masa, rozšleháme, uvaříme hustou omáčku. Žemli nakrájíme na plátky, zvlhčíme vodou, po prosáknutí žemli rozmělníme. Maso a salám nakrájíme na kostičky a s petrželkou, lžící strouhanky, žloutkem, kořením a solí vmícháme do prochladlé omáčky. Uděláme válečky, obalíme v mouce, vejci a strouhance a po obou stranách osmažíme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2906x    verze pro tisk

Králičí kýty v jemné omáčce

Králičí maso po alžírsku s omeletou

Králičí maso po provensálsku

Králičí rillettes s ciderem
(Rillettes de lapin au cidre)

Králičí stehna se špenátovou nádivkou

Králičí terina s fíky a lískovými oříšky
(Terrine de lapin aux figues et aux noisettes)

Králík Braillon

Králík na bílém víně s žampióny

Králík na červeném víně

Králík na česneku

Králík na dijonské hořčici

Králík na hořčici