cpt. Cook
 

Okurkový salát základní

Ostrý okurkový salát

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Ostrý salát z tykve

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg tykve (cukety, kabačky, patizony), 2 lžíce olivového oleje, 2 čerstvé feferonky, 3 lžíce nakrájené nakládaných kapií,

Zálivka: sůl, 2 dkg moučkového cukru, 1/2 lžíce octa, 4 lžíce vody

zkopírováno z http://www.tacos.cz Tykve oloupeme a nakrájíme na kostky 1 x 1 cm. Na rozehřátém olivovém oleji osmahneme na tenké proužky pokrájené feferonky. Feferonky vyjmeme a do oleje přidáme tykve, které osmažíme doměkka. Vyjmeme je a dáme do salátové mísy zchladnout. Přidáme na proužky krájené sterilované kapie a promícháme. Zálivku si připravíme ze soli, cukru, octa a vody. Zálivkou přelijeme salát a podáváme dobře vychlazené k pečeným masům.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1256x    verze pro tisk

Ostrý zeleninový salát

Pampeliškový salát po francouzsku

Pampeliškový salát po italsku

Pampeliškový salát po slovinsku

Pampeliškový salát s rajčaty

Pampeliškový salát s ředkvičkami

Pampeliškový salát s ředkvičkami

Paprika s baklažánem

Paprika s endivií a mandlemi

Paprikový salát

Paprikový salát s cibulí

Paprikový salát s kozím sýrem a cibulí

Paprikový salát s květákem

Paprikový salát s lilky

Paprikový salát se žampióny

Patisonový koktejl s koprem

Pestrý salát Gyros