cpt. Cook
 

Pochoutkový salát podle normy 50145

Česko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pravý vlašský salát podle Rudolfa Linky

recept ze stránek www.tacos.cz
10 porcí:  315 dkg jablek, 15 dkg marinovaného sleďů, 10 dkg zeleného hrášku z konzervy, 10 dkg vařené mrkve, 115 dkg šunky (pražská od kosti), 10 dkg kyselé nakládaných okurek, 115 dkg majonézy, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Jablíčka oloupejte a spolu se zeleninou nakrájejte na malé kostičky. Přidejte nudličky šunky, hrášek a malinké kousíčky sledě. důkladně promíchejte v míse s majonézou, přidejte trochu soli a pepře. Nechte dobře vychladit a pár hodin odležet. Použijte na chlebíčky, podávejte s pečivem, nebo jako výbornou přílohu k rybě.
vloženo 22.01.2015    zobrazeno 2055x    verze pro tisk

Rybí salát

Rybí salát s fazolovými klíčky

Rybí salát s majonézou

Rybí salát se zeleninou

Řeřichový salát s lososem

Salát Ajda

Salát italský (vlašský) podle Viléma Vrabce

Salát Kutuzov

Salát moravského uzenáře

Salát z čerstvých ryb

Salát z červené řepy a okurek

Salát z kuřecího masa

Salát z kuřecího masa s ovocem

Salát z kuřecích prsíček I

Salát z kuřecích prsíček II

Salát z kuřete

Salát z kuřete

Salát z roastbeefu