cpt. Cook
 

Pestrý salát s krůtím masem

Pikantní salát

Pochoutkový salát podle normy 50145

Pravý vlašský salát podle Rudolfa Linky

Rybí salát

Rybí salát s fazolovými klíčky

Rybí salát s majonézou

Rybí salát se zeleninou

Řeřichový salát s lososem

Salát Ajda

Salát Kutuzov

Salát moravského uzenáře

Bulharsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Salát z čerstvých ryb

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  18 dkg jesetera (nebo bílé ryby), 15 dkg majonézy, 2 dkg citrónu,

Na ozdobu:: 1/2 plátek citrónu, 2  olivy, nakládaná okurka nebo vařená mrkev, mletý pepř, zelená petrželka, pórek nebo čerstvá cibule

zkopírováno z http://www.tacos.cz Do horkého rybího bujónu nebo horkého zeleninového odvaru se dá očištěná a umytá ryba. Vaříme na mírném ohni asi 20 minut. Zastavíme a necháme i s bujónem ochladit. Odkostíme rybu a očistíme ji od kůže. Nakrájíme ji na plátky a smícháme s majonézou. Ochutíme citrónovou šťávou a solí. Rybu uložíme na talíř a ozdobíme přísadami.

www.tacos.cz Poznámka: Jiný druh salátu z čerstvé ryby se může připravit jako salát výše uvedený s přidáním uvařených brambor nakrájených na kousky s trochou černého pepře.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3019x    verze pro tisk

Salát z červené řepy a okurek

Salát z kuřecího masa

Salát z kuřecího masa s ovocem

Salát z kuřecích prsíček I

Salát z kuřecích prsíček II

Salát z kuřete

Salát z kuřete