cpt. Cook
 

Pochoutkový salát podle normy 50145

Pravý vlašský salát podle Rudolfa Linky

Rybí salát

Rybí salát s fazolovými klíčky

Rybí salát s majonézou

Rybí salát se zeleninou

Řeřichový salát s lososem

Salát Ajda

Salát italský (vlašský) podle Viléma Vrabce

Salát Kutuzov

Salát moravského uzenáře

Salát z čerstvých ryb

Salát z červené řepy a okurek

Salát z kuřecího masa

Salát z kuřecího masa s ovocem

Salát z kuřecích prsíček I

Salát z kuřecích prsíček II

Salát z kuřete

Salát z kuřete

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Salát z roastbeefu

recept ze stránek www.tacos.cz
2 porce:  1/2 hrst rokety, 24 dkg roastbeefu, 2 lžíce citrónové šťávy, 1/4 šálku olivového oleje, sůl, mletý pepř, 6 dkg parmezánu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na talíře naaranžujte tenké plátky studeného roastbeefu pečeného na medium. Opláchněte a osušte roketu, odstraňte tuhé stonky a navršte na maso. V misce smíchejte citrónovou šťávu, olivový olej, sůl a čerstvě mletý pepř. Metlou nebo ručním šlehačem důkladně promíchejte v krémovou marinádu, kterou zlehka nalejte na roastbeef a roketu. Navrchu ozdobte lupínky parmezánu (můžete na ně použít škrabku na zeleninu).
vloženo 28.10.2009    zobrazeno 1613x    verze pro tisk