cpt. Cook
 

Dušené okurky

Dušené ředkvičky

Gratinovaná čekanka v šunce

Kukuřice se slaninou a bylinkami

Kukuřice v těstíčku

Lůžka artyčoků s hlávkami chřestu
(Fonds d'artichauts aux pointes d'asperges)

Mozeček z ředkviček

Okurky dušené

Okurky plněné masem

Okurky plněné syrovou zeleninou

Okurky po polsku

Okurky s houbami

Okurky s koprovou omáčkou

Plněné artyčoky à la Ragusano
(Cacocciuli chini co' Cascavaddu Rausanu)

Plněné okurky

Plněné okurky po bulharsku

Plněné vinné listy z Řecka

Restované sladké brambory s višněmi a pekany

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Ředkvičkový nákyp

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  80 dkg ředkviček, 8 dkg tuku, 4  vejce, 4 dl mléka, 3  rohlíky, pažitka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Ředkvičky opereme a pokrájíme na kolečka. Vejce rozšleháme v mléce, trochu osolíme, přidáme na kostičky nakrájené rohlíky a nakonec vmícháme ředkvičky. Směs vložíme do dobře vymazaného kastrolu, povrch pokapeme zbylým tukem a dáme do středně vyhřáté trouby asi 20 minut zapéci. Hotový pokrm posypeme pažitkou a podáváme s okurkovým salátem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1286x    verze pro tisk

Ředkvičky dušené jako houby