cpt. Cook
 

Dušené okurky

Dušené ředkvičky

Gratinovaná čekanka v šunce

Kukuřice se slaninou a bylinkami

Kukuřice v těstíčku

Lůžka artyčoků s hlávkami chřestu
(Fonds d'artichauts aux pointes d'asperges)

Mozeček z ředkviček

Okurky dušené

Okurky plněné masem

Okurky plněné syrovou zeleninou

Okurky po polsku

Okurky s houbami

Okurky s koprovou omáčkou

Plněné artyčoky à la Ragusano
(Cacocciuli chini co' Cascavaddu Rausanu)

Plněné okurky

Plněné okurky po bulharsku

Plněné vinné listy z Řecka

Restované sladké brambory s višněmi a pekany

Ředkvičkový nákyp

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Ředkvičky dušené jako houby

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  20  ředkviček, 1/2  cibule, 15 dkg másla, sůl, mletý pepř, kmín, 1/2 špetka moučkového cukru, 1/2 lžička hladké mouky, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Mladé, křehké ředkvičky oloupáme a nakrájíme na plátky. Drobně sekanou cibuli zpěníme na másle, přidáme ředkvičky, špetku cukru, trochu pepře a tlučeného kmínu. Jakmile pokrm vysmahne, zaprášíme moukou, podlijeme polévkou nebo vodou a dusíme dále, až jsou ředkvičky měkké. Nakonec přidáme usekanou petržel. Podáváme k masu jako teplý příkrm. Chutná jako dušené houby. Možno podávat i s vajíčky.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1597x    verze pro tisk