cpt. Cook
 

Plátky kapra Liu

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Ryba po maďarsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 porce kapra (marény nebo jesetera), 2 l krémovité kysané smetany, 1/2 lžíce mleté papriky, vývar z rybího odpadu, 115 dkg kořenové zeleniny, žloutek, zelená petrželka, sůl, ocet
zkopírováno z http://www.tacos.cz Z rybího vývaru a kořenové zeleniny připravíme menší množství osoleného vývaru, který procedíme. Rybu posolíme, potřeme octem a na 1/2 hodiny dáme do chladu. Pak dáme porce ryby do vařícího vývaru a zvolna provařujeme asi 15 minut. Pak porce ryby přeložíme na nahřáté talíře. Do vývaru nalijeme smetanu rozmíchanou se žloutkem, sekanou petrželkou a dochutíme solí. Za stálého míchání přivedeme téměř k varu a potom jí přeléváme ryby.

www.tacos.cz Příloha: rýže

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2177x    verze pro tisk

Ryba po mlynářsku

Ryba po mlynářsku

Rybí hrnec po francouzsku

Sladkokyselá ryba

Smažený kapr

Vařený kapr

Zapečená ryba na thajském kari s ovocem