cpt. Cook
 

Plátky kapra Liu

Ryba po maďarsku

Ryba po mlynářsku

Ryba po mlynářsku

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Rybí hrnec po francouzsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  15 dl rybího vývaru, 1/2  bobkový list, 1/2 lžička drceného pepře, sůl, 1/2  cibule, 1/2  hřebíček, 4  mrkve, kedlubna, 2  pórky, 40 dkg kapra, 1/2 dl bílého vína, 10 dkg smetany, bílý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Bujón dáme vařit s vodou, bobkovým listem, tlučeným pepřem a solí. Cibuli oloupeme, protkneme hřebíčkem, přidáme do vývaru a povaříme. Mrkev a kedluben nakrájíme na kostičky, pórek na špalíčky. Porce kapra nakrájíme na menší kousky, přidáme spolu se zeleninou do vývaru a dusíme 10 minut. Víno a smetanu rozšleháme a vmícháme do pokrmu, osolíme a opepříme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1926x    verze pro tisk

Sladkokyselá ryba

Smažený kapr

Vařený kapr

Zapečená ryba na thajském kari s ovocem