cpt. Cook
 

Ředkvičky s tofu

Ředkvičky s vejci

Salát hlávkový, čekankový a polníčkový

Salát kimči

Salát Manuela

Salát na uklidnění

Salát s mladými výhonky chmele

Salát se slaninou po moravsku

Salát Sidonie

Bulharsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Salát Snežanka

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  10 dkg čerstvých okurek, 115 dkg kyselého mléka, 10 g oleje, 3 g kopru, 1.15 g soli
zkopírováno z http://www.tacos.cz Okurky omyjeme, oloupeme a nakrájíme na drobné kousky. Předbežně, dle tradice jeden den předem, mléko obvážeme gázou, pověsíme a později ocedíme. Smícháme s okurkami, nadrobno nakrájeným koprem, olejem a solí. Promícháme a mícháme až do té doby, než nám vznikne celistvá hmota. Hotový salát mužeme podávat na talíři nebo ve sklenici na šampanské. Zdobíme růžičkou z okurek, konečky kopru a drobnými listy salátu. Také můžeme zdobit stříkáním přeceděného mléka a mletými ořechy. Pro labužníky můžeme přimíchat česnek.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1959x    verze pro tisk

Salát tříkrálový

Salát Waldorf

Salát z avokáda
(Ensalada de aguacate)

Salát z celeru a červené řepy

Salát z celeru s jablky a křenovou šlehačkou

Salát z cibule, česneku a rajčat

Salát z černého kořene

Salát z černého kořene se žampióny

Salát z čerstvého zelí, mrkve a celeru

Salát z čerstvých rajčat