cpt. Cook
 

Ředkvičky s tofu

Ředkvičky s vejci

Salát hlávkový, čekankový a polníčkový

Salát kimči

Salát Manuela

Salát na uklidnění

Salát s mladými výhonky chmele

Salát se slaninou po moravsku

Salát Sidonie

Salát Snežanka

Salát tříkrálový

Salát Waldorf

Salát z avokáda
(Ensalada de aguacate)

Salát z celeru a červené řepy

Salát z celeru s jablky a křenovou šlehačkou

Salát z cibule, česneku a rajčat

Salát z černého kořene

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Salát z černého kořene se žampióny

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg černého kořene, 10 dkg sterilovaných žampiónů, 1.15 dl kysané smetany, zelená petrželka, ocet, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Černý kořen důkladně omyjeme pod tekoucí vodou, oškrábeme, ihned vkládáme do okyselené, osolené vody a uvaříme. Měkký kořen vyjmeme, položíme na sítko a necháme okapat. Vychlazený nakrájíme na kolečka, přelijeme smetanovým dresinkem a přidáme žampióny nakrájené na plátky. Smetanový dresink si připravíme ze zakysané smetany, kterou prošleháme se solí, octem a nalijeme na kolečka černého kořene. Při podávání jednotlivé porce zdobíme jemně nasekanou petrželkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1904x    verze pro tisk

Salát z čerstvého zelí, mrkve a celeru

Salát z čerstvých rajčat