cpt. Cook
 

Ředkvičky s tofu

Ředkvičky s vejci

Salát hlávkový, čekankový a polníčkový

Salát kimči

Salát Manuela

Salát na uklidnění

Salát s mladými výhonky chmele

Salát se slaninou po moravsku

Salát Sidonie

Salát Snežanka

Salát tříkrálový

Salát Waldorf

Salát z avokáda
(Ensalada de aguacate)

Salát z celeru a červené řepy

Salát z celeru s jablky a křenovou šlehačkou

Salát z cibule, česneku a rajčat

Salát z černého kořene

Salát z černého kořene se žampióny

Salát z čerstvého zelí, mrkve a celeru

Bulharsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Salát z čerstvých rajčat

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  12 dkg rajčat, 10 g oleje, 15 g zelené petrželky, 2 g soli
zkopírováno z http://www.tacos.cz Posbíráme dobře zralá, zdravá, červená rajčata. Umyjeme. Odstraníme části okolo stopky. Nakrájíme na plátky, půlplátky ci kousky. Uložíme na talíř. Posolíme, polijeme olejem a ozdobíme drobně nasekanou petrželkou. Mužeme ozdobit po starodávnu nakrájenou růží z rajčete.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2264x    verze pro tisk