cpt. Cook
 

Špenátový salát se smetanou

Špenátový salát se sýrem

Špenátový salát se sýrem a žampióny

Špenátový salát základní

Štěrbákový salát

Štěrbákový salát po anglicku

Teplý pampeliškový salát se slaninou

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Teplý salát Čchao San Jang

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  salátová okurka, 2  papriky, 115 dkg kukuřičných zrn, 2  šalotky, 3 stroužky česneku, 1/2  feferonka, 1/2 lžička mletého zázvoru, 1/2 lžička sójové omáčky, 1/2 lžíce octa, sůl,  špetka glutasolu, 2 lžíce rostlinného oleje, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Okurku nakrájíme na tenké plátky, rovněž čerstvé mladé kukuřičné palice, které můžeme použít místo kukuřičných zrn. Cibuli na kolečka, česnek na plátky, papriky na kostičky. Na pánvi rozpálíme olej a opečeme krátce postupně česnek, cibuli, nakrájenou papričku, zázvor, kukuřici (i konzervovaná okapaná zrna), okurku, papriky, přidáme zázvor, sójovou omáčku, sůl, pepř a glutasol - vše zas stálého míchání. Nakonec přidáme ocet. Promícháme a podáváme teplé jako salátovou přílohu. Salát je ale chutný i studený.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2006x    verze pro tisk

Teplý salát z naťové cibule

Thajský okurkový salát

Topinamburový salát s krvavým pomerančem a fetou

Toskánský salát s rajčaty a chlebem

Turecký okurkový salát

Tykvový salát

Tzatziki

Vitamínový salát

Vitamínový salát s olivami

Yoğurtlu havuç salatası
(Mrkvový salát s jogurtem)

Základní salát z baklažánu s paprikou

Základní salát z brokolice