cpt. Cook
 

Timballo v modernější verzi
(Timballo - la versione moderna)

Timballo z těstovin
(Timballo di maccheroni)

Tortellini Aurora

Tortellini ve vývaru

Toskánské kuřecí těstoviny

Tvarohové krokety - ravioli

Twist s uzenkou

Tykev zapékaná se špagetami

Vaječné makaróny s kachním ragú

Vaječné nudle po boloňsku

Vaječné nudle s ragú z perličky

Vaječné tagliarelli s pečeným telecím

Vaječné velryby s králíkem

Valencijská „Fideuá“

Vepřové ravioli se zázvorovou omáčkou

Víkendová puttanesca

Voňavé sedani
(Sedani aromatici)

Vrtulky s paprikami a lilkem

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vřetena s liparským pestem

Fusilli al pesto delle Lipari

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  36 dkg těstovin fusilli, 2.15 dkg loupaných mandlí, 2.15 dkg piniových semínek, 2.15 dkg vlašských ořechů, 6  rajčat San Marzano, 1/2 stroužek česneku, 6 lístků máty peprné, 1/2  feferonka, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Rajčata spaříme, oloupeme a zbavíme semínek. Rozmixujeme mandle a ořechy s oloupaným česnekem a čerstvou chilli papričkou do homogenní směsi. Přidáme olej, rajčata, mátu a sůl a dál mixujeme až do hladké konzistence. Těstoviny fusilli uvařené al dente promícháme s pestem a můžeme podávat.
vloženo 16.03.2012    zobrazeno 1829x    verze pro tisk

Základní těsto na ravioli