cpt. Cook
 

Timballo v modernější verzi
(Timballo - la versione moderna)

Timballo z těstovin
(Timballo di maccheroni)

Tortellini Aurora

Tortellini ve vývaru

Toskánské kuřecí těstoviny

Tvarohové krokety - ravioli

Twist s uzenkou

Tykev zapékaná se špagetami

Vaječné makaróny s kachním ragú

Vaječné nudle po boloňsku

Vaječné nudle s ragú z perličky

Vaječné tagliarelli s pečeným telecím

Vaječné velryby s králíkem

Valencijská „Fideuá“

Vepřové ravioli se zázvorovou omáčkou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Víkendová puttanesca

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  6 stroužků česneku, 2  ančovičky, 1/2 šálku olivového oleje, 1/2 šálku oliv Kalamata, 6 lžic rajčatového protlaku, 3 lžíce kaparů, 1/2 lžičky soli, 1/4 lžičky chilli vloček, 4 šálky vody, 22 dkg malých těstovin, 14 dkg baby špenátu, 1/2 šálku panko strouhanky, 2  ančovičky, 2 lžíce olivového oleje
zkopírováno z http://www.tacos.cz Tenké plátky česneku, ančovičky a olej smažte v těžké pánvi na středním ohni za stálého míchání a drobení ančoviček dřevěnou vařečkou, dokud česnek nezačne na okrajích hnědnout, asi 3 minuty. Přidejte nahrubo nasekané kalamata olivy, rajčatový protlak, okapané kapary, sůl a vločky červené papriky a za stálého míchání restujte, dokud rajčatový protlak neztmavne, asi 3 minuty.

www.tacos.cz Přidejte do hrnce vodu, zvyšte teplotu na maximum a přiveďte k varu. Přidejte drobné těstoviny (ditalini, orzo, mušličky) a baby špenát, jehož listy natrhejte na menší kousky. Promíchejte, pak snižte teplotu na střední a za častého míchání, aby se těstoviny nepřichytily, vařte, dokud nejsou uvařené, 10-12 minut.

www.tacos.cz Mezitím na středně velké pánvi rozehřejte další ančovičky a olej. Přidejte panko, špetku červených chilli vloček a soli a za častého míchání a drobení ančoviček smažte dozlatova, asi 2 minuty. Těstoviny rozdělte do misek a posypte je směsí panko.

vloženo 19.03.2022    zobrazeno 469x    verze pro tisk

Voňavé sedani
(Sedani aromatici)

Vrtulky s paprikami a lilkem

Vřetena s liparským pestem
(Fusilli al pesto delle Lipari)

Základní těsto na ravioli