cpt. Cook
 

Sosati

Sosati ze skopového masa

Spišský šoulet

Šašlik

Šašlik ze skopového masa

Tajine s masem a švestkami
(Tajine de viande aux pruneaux)

Tatranské skopové plátky

Těftěli

Tykev plněná skopovým masem

Uzené skopové maso s trnkovou omáčkou

Velikonoční jehněčí kýta

Zadělávané kůzlečí maso se zeleninou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zapečené jehněčí po balkánsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg jehněčí kýty, 6 dkg oleje, 15 dkg rostlinného tuku, 15 dl kysané smetany, sůl, 4  vejce, 3 stroužky česneku, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Z kýty nakrájíme menší plátky, mírně naklepeme, osolíme a na horkém oleji opečeme po obou stranách doměkka. Pekáček vymažeme tukem a vložíme opečené maso. Ve smetaně rozšleháme vejce, přidáme česnek utřený se solí, sekanou petrželku, promícháme a vlijeme na maso. Zapékáme v předehřáté troubě 15 - 20 minut. Porce krájíme nožem a podáváme s brambory, hranolky, kroketami nebo chlebem a s rajčaty.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1822x    verze pro tisk

Zapečené jehněčí v listovém těstě

Závitky z jehněčího nebo kůzlečího masa I

Závitky z jehněčího nebo kůzlečího masa II