cpt. Cook
 

Zapečená cuketa s párkem a žampióny

Zapečená cuketa se šunkou

Zapečená nadívaná tykev s hořčičnou omáčkou

Zapečená šunka s tykví

Zapečené patisony s rýží

Zapékaná tykev s mandlemi

Zapékaná tykev s omáčkou z krabů

Zapékaná tykev s uzeným sýrem

Zapékaný baklažán s tykví

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zeleninová musaka

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  30 dkg tykve, 215 dkg lilku, 3  rajčata, 1/2  cibule, 2 stroužky česneku, 2 lžíce rajčatového protlaku, sůl, mletý pepř, bazalka, 20 dkg strouhaného tvrdého sýra
zkopírováno z http://www.tacos.cz Tykev ani lilek neloupeme, pouze dobře omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Rajčata a cibuli nakrájíme na kolečka. Česnek rozlisujeme a smícháme s protlakem, solí, pepřem a bazalkou. Do hlubšího pekáčku dáme zeleninovou směs nikoli ve vrstvách, ale libovolně smísíme. Zalijeme ji zálivkou z protlaku a dáme péci do trouby. Pečeme 40 minut. Zasypeme strouhaným sýrem a necháme v troubě zrůžovět. Podáváme bez přílohy.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1727x    verze pro tisk

Zelí z tykve