cpt. Cook
 

Zapečená cuketa s párkem a žampióny

Zapečená cuketa se šunkou

Zapečená nadívaná tykev s hořčičnou omáčkou

Zapečená šunka s tykví

Zapečené patisony s rýží

Zapékaná tykev s mandlemi

Zapékaná tykev s omáčkou z krabů

Zapékaná tykev s uzeným sýrem

Zapékaný baklažán s tykví

Zapékaný čajot s vajíčkem
(Chayotes rellenos)

Zeleninová musaka

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zelí z tykve

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg tykve, 4 lžíce oleje, 1/2 velká cibule, sůl, kmín, moučkový cukr, mletá paprika, ocet, 3 dkg hladké mouky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Tykve oloupeme a nastrouháme je na hrubém struhadle. Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme tykve a zvolna dusíme. Po chvíli přidáme směs koření, jejichž poměr závisí na individuální chuti. Nakonec přidáme ocet a dusíme ještě 5 minut. Když je tykev měkká, zaprášíme ji moukou a necháme dodusit. Dosladíme a podle chuti dokořeníme. Podáváme ke všem pokrmům jako normální zelí.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1591x    verze pro tisk