cpt. Cook
 

Zapečená cuketa s párkem a žampióny

Zapečená cuketa se šunkou

Zapečená nadívaná tykev s hořčičnou omáčkou

Zapečená šunka s tykví

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zapečené patisony s rýží

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  115 dkg rýže, 60 dkg patisonu, 15  rajčat, 15  paprik, 2 velké cibule, 115 dkg žampiónů, 2 stroužky česneku, olej, zelená petrželka, tymián, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Patisony oloupeme a velká semena odstraníme. Cibuli, papriky a patisony nakrájíme na kostičky. Na části oleje zpěníme cibuli, přidáme patisony a papriky a společně dusíme asi 30 minut, až jsou patisony měkké.

www.tacos.cz Omyté čerstvé žampióny nakrájíme na plátky a dusíme na tuku 10 minut. Rýži důkladně propláchneme a spaříme v misce vroucí vodou, ve které ji necháme alespoň 10 minut. Měkkou zeleninu a žampióny smícháme dohromady, přimícháme spařenou rýži, sůl, prolisovaný česnek, tymián a nakrájenou petrželku. Vše dobře spojíme. Omytá rajčata spaříme vroucí vodou. Oloupeme je a nakrájíme na kolečka. Pekáč vymastíme a naplníme připravenou směsí, kterou hustě poklademe kolečky rajčat. Zapékáme v troubě 30 minut.

www.tacos.cz Tip: Pokrm při vaření nesolíme a na talíři ho pokapeme sójovou omáčkou.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2472x    verze pro tisk

Zapékaná tykev s mandlemi

Zapékaná tykev s omáčkou z krabů

Zapékaná tykev s uzeným sýrem

Zapékaný baklažán s tykví

Zeleninová musaka

Zelí z tykve