Pasta cacio e pepe [kuchařka cpt. Cooka]
cpt. Cook
 

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pasta cacio e pepe

Těstoviny se sýrem a pepřem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg těstovin, sůl, mletý pepř, 10 dkg tvrdého sýra caciocavallo
zkopírováno z http://www.tacos.cz Jednoduchý recept původem z Kampánie. Těstoviny jakéhokoliv druhu uvaříme al dente v dostatečném množství osolené vody. Scezené promícháme s čerstvě mletým černým pepřem (množství podle uvážení), strouhaným sýrem caciocavallo a několika lžícemi horké vody z těstovin. To vše důkladně promícháme, až se sýr pěkně táhne.
vloženo 13.09.2008    zobrazeno 2597x    verze pro tisk

Pasta se dvěma sýry
(Pasta con caciocavallo e provola)

Pastasciutta con la ricotta
(Těstoviny s ricottou)

Pastítsio
(Nudlový nákyp)

Pastýřské makaróny

Penne alla boscaiola

Penne alla puttanesca

Penne s artyčoky
(Pasta con salsa ai carciofi)

Pennette s ricottou
(Pennette e ricotta)

Perciatelli se sardinkami
(Perciatelli con le sarde)

Piemontská špenátová hnízda

Pikantní špagety po sicilsku

Plněné těstoviny zapečené v boloňské omáčce
(Stuffed pasta bolognese bake)

Pór s těstovinami

Provensálské těstoviny

Puding z makarónů

Pudink „Italia“

Ravioli al brasato
(Ravioli s dušeným hovězím)

Ravioli plněné červenou řepou

Ravioli plněné gorgonzolou a mletými ořechy