Pastasciutta con la ricotta [kuchařka cpt. Cooka]
cpt. Cook
 

Pasta cacio e pepe
(Těstoviny se sýrem a pepřem)

Pasta se dvěma sýry
(Pasta con caciocavallo e provola)

Itálie - Lazio   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pastasciutta con la ricotta

Těstoviny s ricottou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg špaget, 115 dkg ricotty, sůl, 1/2 lžíce moučkového cukru, 1/2 šálku mléka, mletá skořice
zkopírováno z http://www.tacos.cz Uvaříme těstoviny v dostatečném množství mírně osolené vody. Do teriny dáme ricottu s teplým mlékem, přidáme cukr a špetku mleté skořice. Všechny složky spolu dokonale promícháme. Těstoviny uvařené al dente slejeme a dáme do servírovací mísy a okamžitě, zahorka, přidáme ricottový dresink. Zamícháme a podáváme.
vloženo 09.07.2010    zobrazeno 2926x    verze pro tisk

Pastítsio
(Nudlový nákyp)

Pastýřské makaróny

Penne alla boscaiola

Penne alla puttanesca

Penne s artyčoky
(Pasta con salsa ai carciofi)

Pennette s ricottou
(Pennette e ricotta)

Perciatelli se sardinkami
(Perciatelli con le sarde)

Piemontská špenátová hnízda

Pikantní špagety po sicilsku

Plněné těstoviny zapečené v boloňské omáčce
(Stuffed pasta bolognese bake)

Pór s těstovinami

Provensálské těstoviny

Puding z makarónů

Pudink „Italia“

Ravioli al brasato
(Ravioli s dušeným hovězím)

Ravioli plněné červenou řepou

Ravioli plněné gorgonzolou a mletými ořechy