Pikantní vepřové kotlety [kuchařka cpt. Cooka]
cpt. Cook
 

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pikantní vepřové kotlety

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  vepřové kotlety, 2 lžíce másla, 1/2  cibule, 3 dl rajčatového protlaku, 2.15 dl bílého vína, 1/2  bobkový list, 2 stroužky česneku, 2 lžičky nastrouhané citrónové kůry, zelená petrželka, tymián, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kotlety krátce osmahneme, vyndáme z pánve a držíme v teple. Do pánve dáme cibuli nakrájenou nadrobno a osmahneme ji do zlatova. Přidáme rajský protlak, víno, tymián, bobkový list a sůl s pepřem. Kotlety vrátíme do pánve, pánev přikryjeme pokličkou a dusíme 1 hodinu. V misce smícháme nadrobno nasekaný česnek, petrželku a citrónovou kůru a touto směsí posypeme kotlety.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 4239x    verze pro tisk

Pikantní vepřové nebo telecí řízky I

Pikantní vepřové nebo telecí řízky II

Pikantní závitky

Portugalské vepřové s mušlemi

Pudink z vařeného uzeného masa

Pytlácký točenec

Ražniči

Rillettes

Rožeň Viléma Tella

Řízky à la Louis

Sahte java

Saté

Sedmihradské vrstvené zelí

Segedínský vepřový kotlet

Selské vepřové závitky

Silvestrovské kotlety

Sladkokyselá vepřová pečeně

Sladkokyselé vepřové plátky
(Tchang-chu-li-ťi)

Smažené řízky v sýrovém obalu